Nejnovější recenze ze sekce Požární hlásiče a plynové detektory
Používám dlouho 1ks na 1 místnost. Jsou citlivé na kouř, a to je dobře.
Tyto typy detektorů bez ohledu na značku se po čase (cca 1-3 roky) zanesou a začnou spouštět falešný alarm, což je dané principem kontrukce. Nicméně pořád je lepší kupovat detektory s omezenou životností, než vyhořet.
to se nedá ohodnotit pokud nechcete vědět jak se líbí.
- Nejsem zatížený na dyzajn, rozhoduje funkce, ale tady se mi opravdu i líbí
nevim
Detektor úniku CO - zprovozněn,
- Splňuje poslední normu
- Napájení 3xAA
- Jednoduché ovládání a instalace
- Displej je z některých úhlů hůř vidět
Zatím vše funguje
- Druhý den v provozu a zatím vše Ok. Po nabití v provozu 10+ h. Velký přehledný LCD. Srovnání s řádově dražším zařízením a hodnoty jsou celkem stejné. Zatím naprostá spokojenost. Za tu cenu perfektní.
- Lze přepnout stupně C - F nebo reset.
Regulace jasu není.
- životnost 10 let
Zatím nemám baterii
Přístroj koupen pro SVJ, nejsme odkázáni na revizního technika, můžeme sami kontrolovat rozvody v domě i v bytech.
Myslím že bezpečnosť je na prvom mieste aj keď ešte nebol v akcii
- Houká nahlas
Zatím v praxi nevyzkoušené
- Mezi ostatními podobnými výrobky údajně spolehlivé a nejpřesnější funkce
- Poměrně krátká doba funkce nevyměnitelné baterie (3 roky) a vyšší pořizovací cena
Tento detektor jedovatého plynu - kysličníku uhelnatého (CO), mi byl doporučen revizním technikem, při revizi nového plynového topení v bytě.
- malý
- display
- funguje s homeassistant
Věřím že bude fungovat .Je to otázka života a smrti . Detektor mě má ochránit při závadě na plyn. kotli .
nefunkční, zřejmě zmetek
- Měření CO2 v místnosti s ukazatelem jak moc špatné to je. - Zelené pole, žluté pole, oranžové pole, červené pole...
- Zvukový alarm při dosažení 1500 ppm.
- Teploměr.
- Vlhkoměr.
- USB-C pro napájení
- Možnost napájení na 3 tužkové baterie.
- Dobře čitelný displej i za dne.
- Datum a čas.
- Ukazatel stavu tužkových baterií
- Displej nelze na noc ztlumit, či vypnout. Představoval bych si jeho vypnutí a opětovně by se třeba na 30 vteřin zapnul při změně pole ppm.
- Zdá se, že teploměr i vlhkoměr jsou ovlivněny dlouhodobým chodem přístroje, neboť zařízení oproti jiným mým zařízením ukazuje nekorektní hodnoty. Teplota je vyšší o 1°C až o 3°C. Naopak vlhkost je nižší klidně o 8%. Je zřejmé, že soustava led v zařízení vytváří dostatek tepla na ovlivnění těchto čidel. Primárně mi však jde o množství CO2 a ostatní parametry nejsou podstatné.
- Nižší rozsah teploměru - neměří pod bodem mrazu.
- Displej lze snadno poškrábat
Zařízení jsem koupil především pro měření při přespávání v autě (kombík). Je velmi dobře přenosné a ukazuje vše podstatné. Běžné hodnoty CO2 by měly být pod 450 ppm (pars per milion). Při zvýšení CO2 v prostoru na 800 ppm zařízení začne stav ukazovat ve žlutém poli, což je ještě v pohodě. Při překonání hodnoty 1200 ppm zařízení ukazuje v oranžovém poli a při překonání hodnoty 1500 ppm zařízení třikrát pípne, abyste konečně vyvětrali. Dál jsem se nedostal. Snad sklep v době přípravy burčáku by mohl být dobrým ukazatelem maxima.
Zařízení však používám i v ložnici cca 4x5 m, kde máme též vzrostlý fíkus malolistý o výšce asi 1,5 m a přes metr vysokou Hoju masitou, které sice přes den vyrábějí kyslík, ovšem po setmění jej zase spotřebovávají. To znamená, že zvyšují CO2 v místnosti.
22:30 - hodnota CO2 v místnosti ukazovala 430 ppm
1:30 - 870 ppm
2:02 - 945 ppm
4:04 - 1205 ppm
Jednou nás alarm vzbudil ve dvě ráno. Ne vždy jsou úplně shodné podmínky....
Za mne, přestože výtky nějaké jsou, celková spokojenost.
- Hned reaguje sirena
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »