Nejnovější recenze ze sekce Požární hlásiče a plynové detektory
- Stolní detektor
- Ptám se : v návodu je psáno že senzor vydrží 3 roky,a je možná výměna nebo se přístroj musí vyměnit za nový ????
- Prosím o podání zprávy na můj dotaz Děkuji Zdeněk Viktora
Prosím o vaše vyjádření na můj dotaz.Díky
- Snadná instalace
No nelze hodnotit dokud nezačne hořet (což doufám nikdy neotestuji). Instalace byla snadná, jsou přibaleny malé hmoždinky a vruty.
- Mám krátce, ale při testování pracoval spolehlivě.
- Neco zobrazuje. Honeywell je dobra znacka.
- 2 kusy zobrazuji uplne ruzne data
Koupil jsem v Mironetu 2 ks, 400 Kc/ kus (11.2023)
Prvni tyden frcelo dobre, jinak pak se szobrazuji data rozlisne o 2 krat. 600 a 1300
Vratil jsem oba dva behem 14 denni lhuty
- malý, jednoduchý
Upozornil na nejmenší koncentraci oxidu v místnosti po dvou dnech nevětrání. Šlo o zkoušku.
Spokojen
- Po všech stránkách dobrá.
Zatím testuji.
Poctivě sepsaný manuál. Zařízení působí kvalitním dojmem.
Nicméně netestovali jsme přesnost měření při známé koncentraci CO.
- Nízká cena bo to neumí češtinu
- Měří ti CO2 takže super
- Dělá to to co má dělat
Produkt zatím nemáme zapojený, čekáme až nám dodělají podlahy. Nicméně je výrobek pěkný, decentní (není to žádný obr, který by po instalaci vyčníval). Se vzhledem a velikostí jsme maximálně spokojeni. Věříme, že i po zapojení budeme s výrobkem spokojeni.
- Dobrý vyrobek
- snad jen nízká cena
- vysoká hlasitost signalizace
- sám se bezdůvodně spouští
Bohužel musím potvrdit předchozí recenze některých uživatelů. Spouští se sám - trvalo přesně 2 měsíce od nákupu a instalace, když začal sám od sebe bezdůvodně hlásit kouř. Umístěn byl na chodbě v RD - žádné prášení apod. Ostatně spustil se ve tři ráno, takže rozhodně tam nemohlo dojít ani k nějakému prášení od strojů či "zakouření" z kuchyně :). Jediné pozitivum je, že ten zvuk opravdu nepřeslechnete, takže pokud by se spustil při opravdovém požáru, budete vědět, že hoří
- Design
- Aplikace
- Párování
Zatím krátce na lepší hodnocení, ale např. proti IGETu obrvský pokrok v designu.
Výrobek má rozumné rozměry, přidání do aplikace proběhlo bez problémů Jen netuším, zda jsou čidla připojená. V aplikaci se tváří, že mají problém se sítí, (síť není k dispozici) i když jsou v řádu jednotek metrů od wifi vysílačů. Nicméně pokud otevřu zadní kryt, přichází alarm.
- Bezobslužnost
Dodaný kus je rok starý.Deklarovaná životnost je 10 let od data výroby, mohly by dodávat "čerstvější" zboží. Jinak funguje tak jak má.
Po třech dnech provozu nefunkční z důvodu vybití baterií. Po výměně baterií stejný výsledek. Zklamání
- It does work
- it is adequate for the price
the time and the reactivity threshold is a bit high
it does not show the current CO value unless it reaches a somewhat high minimum threshold.
(You need to make holes in the wall to hang it)
That being said,in my opinion it is adequate for the price
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »