Nejnovější recenze ze sekce Požární hlásiče a plynové detektory
Fireman 5 JB-S01
Přidáno: 31. prosince 2023
(naposledy upraveno 31. prosince 2023)
Zakoupeno v Zabezpečovací zařízení
Nefunguje, piskani neni temer slyset - vadny produkt.
- Snadnost montáže
- Po 2 měsících vybité baterky
Není jasné, jestli to tak žere, nebo to jen dlouho leželo ve skladu a AA baterky se vybily samovybijením (jiné hlásiče s vestavěnou lithiovou baterií podle výrobců vydrží i 10 let).
- Podle testů funguje, tak jak má.
vyhoda
Homematic IP-SK4
Přidáno: 3. prosince 2023
(naposledy upraveno 3. prosince 2023)
Zakoupeno v IPRICE.CZ
- Jako výhoda je to, že se poplach z jednoho čidla přenese i na ostatní. Další zkušenosti budu mít, až u nás bude hořet.
Velmi citlivý přístroj, jednoduché ovládání, dostatečně dlouhá sonda, chybí návod v češtině.
Solight 1D47
FrantisekH
Přidáno: 29. listopadu 2023
(naposledy upraveno 29. listopadu 2023)
Zakoupeno v ExaSoft.cz
- Při skutečném požáru pálících se plastových uší hrnce alarm nespustit a tudíž ani nic nehlásil do aplikace ( byl umístěn přímo nad kuchyňskou linkou + dle aplikace byla baterie stredne nabitá). Naštěstí klasický detektor umístěný ve vedlejší místnosti zalarmoval sousedy. Reklamaci budu resit s prodejcem, protože detektor je jeste rok v zaruce. Důvěru v produkt jsem bohužel ztratil ... naštěstí však vše dobře dopadlo
- Pracuje dobře,prověřeno v praxi. Doporučuji.
- používám je v aplikaci Nedis zatím jsem spokojený
- uvidím jak dlouho vydrží baterie
- zatím nic
Funguje
týden urguji zaplacené zboží, a nikdo mi nedokáže říci,kdy mi zboží doručí....už nikdy nic tady nekoupím!!!!
- Jednoduché spárování se Zigbee2Mqtt
- Vypadá kvalitněji než ostatní čínské detektory oxidu uhelnatého, což ale odpovídá taky ceně
- Měl by fungovat 10 let od instalace
- Samostatná siréna. I při odpojení ze sítě Zigbee tak lidé v okolí ví, že se něco děje
Snad funguje (nemám jak jinak ověřit). Data odesílá, neodpojuje se ze sítě jako např. zigbee čidla od Sonoffu. Nezbývá doufat, že nikdy nebude muset být aktivován.
- zatím ok
Hezké, malé, nenápadné, funkční.
Silný přístroj na CO.Již visí a funguje.
- přehledná signalizace
- možnost záložního napájení
- nízká spotřeba
- jasný návod
- kvalitní provedení
- praktické provedení úchytu na zeď
Hlásič má jednoduchou obsluhu a dlouhou životnost.
Funguje. I přes WIfI. Jenom nedotáhli aplikaci, která je z poloviny v angličtině.
- dlouhá životnost,vlastní zdroj,pěkný vzhled.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »